meer info over Rolf


ViaRolf is van oorsprong een maritiem servicebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in alles wat te maken heeft met scheepsvoortstuwing, zoals brandstofsystemen en afdichtingen voor schroefas-installaties.
De kracht van de aangeboden produkten is dat, naast milieuaspecten die steeds belangrijker worden, de betrouwbaarheid van voortstuwings-installaties duidelijk wordt vergroot.

Brandstof is een duur goed en moderne motoren worden steeds kritischer op de kwaliteit van de gebruikte brandstof. Via Rolf speelt hierop in door een mogelijkheid te bieden om brandstofverbruik in beeld te brengen en een produktlijn aan te bieden met als doel brandstofkwaliteit te waarborgen.

Het voordeel van een aktueel brandstofverbruik is dat een optimum gevonden kan worden tussen toerental en snelheid. Bij oplopende brandstofprijzen is de investering dan ook snel terugverdiend.

De kwaliteit van brandstof is sterk afhankelijk van waar het wordt gekocht. Je weet dus eigenlijk nooit zeker wat je koopt. In diesel-brandstof kun je water, stof, vuil en andere vaste verontreinigingen aantreffen. Water is weer een ideale voedingsbodem voor micro-organismen (bacterien, schimmels en gisten). Via Rolf heeft meerdere produkten in huis om genoemde vuiligheid te verwijderen, water te separeren en bacterien onschadelijk te maken. Deze produkten kunnen in combinatie gebruikt worden.

Natuurlijk levert Via Rolf ook kwaliteitsfilters.


©2007 www.viarolf.nl / info@viarolf.nl / ontwerp en productie: Luister met je Ogen